30 Aralık 2012 Pazar

Sanalika Fokus Grup 2012


2. Sanalika Fokus Grup Ekibi için seçilen 14 Sanalikacı, geçtiğimiz hafta, Özyeğin Üniversitesi Altunizade Kampüsü’nde bir araya geldi ve Sanalika’da 2013 yılında gerçekleşecek yenilikleri belirledi!
Geçtiğimiz yıl Eylül ayında başlayan Sanalika Fokus Grup çalışmaları, yepyeni bir ekip ile devam ediyor.Sanalika.com’un Fokus Grup sayfasındaki formu doldurarak başvuru yapan binlerce Sanalikacı arasından, titiz bir değerlendirme süreci sonunda seçilen, 10-14 yaş aralığındaki kullanıcılar, 15 Aralık 2012 günü ilk toplantılarını gerçekleştirdiler.
4 farklı grup ile, 13:00-18:00 saatleri arasında gerçekleştirilen toplantılarda, Sanalika’da en çok sevdikleri özellikleri ve yenilik önerilerini paylaşan Sanalikacılar, birbirinden eğlenceli fikirleriyle Sanalika’nın geleceğine bizzat yön vermenin mutluluğunu yaşadılar. Çalışmamıza katılan tüm Sanalikacıların hemfikir olduğu önemli bir özellik, çok çok yakında, 31 Aralık günü Sanalika’da olacak!

1 yorum:

atomsistem dedi ki...

Merhaba çok güzel içerik çok faydalı ve güzel. Makalenizi beğendim. Sitenizin insanlara faydalı olduğunu düşünüyorum. Web sitenizin beklenen ilgiyi göreceği kanısındayım.

İyi çalışmalar.

web tasarım dalaman airport transfer hacamat anadolu millet vekili şair okul site yukseltme kurtlar vadisi kameralı sohbet

Yorum Gönder