30 Aralık 2012 Pazar

Sanalika Kartları 2013


Sanalika Kartı Nedir?

Sanalika Kartları,  sahibine Sanalika’da çeşitli ekstra özellikler sağlayan kartlardır.

Sanalika’da şu an 4 çeşit kart bulunmaktadır: Elmas Kart, Altın Kart, Gümüş Kart ve kafe sahiplerine avantajlar sunan Cafe Kart.

Bu kartları Sanalika içerisinde yer alan standlardanSanalika LidyaBank'tan ve Sanalika LidyaBank önündeki ATM'den alabilirsiniz. 


Sanalika Kartları'nın Özellikleri Nelerdir?


Elmas Kart’ın sağladığı ayrıcalık ve avantajlar:


Tüm Sanalika ürünlerinde indirim

50 kişilik arkadaş listesi

Fısıldama özelliği

Renkli konuşma balonu

Cep telefonu ile mesajlaşma

Elmas Kart’a özel kafa üstü sembolü

Ekstra kafa üstü sembolleri

Lounge’lara  giriş


Altın Kart’ın sağladığı ayrıcalık ve avantajlar:


• Tüm Sanalika ürünlerinde %5 indirim

• 40 kişilik arkadaş listesi

• Fısıldama özelliği

• Renkli konuşma balonu

• Cep telefonu ile mesajlaşma

• Altın Kart’a özel kafa üstü sembolü

• Ekstra kafa üstü sembolleri

• Lounge’lara  giriş


Gümüş Kart’ın sağladığı ayrıcalık ve avantajlar:


30 kişilik arkadaş listesi

Fısıldama özelliği

Renkli konuşma balonu

Cep telefonu ile mesajlaşma

Gümüş Kart’a özel kafa üstü sembolü

Ekstra kafa üstü sembolleri


Cafe Kart’ın kafe sahiplerine sağladığı avantajlar:


Kafenizde 100 kişiyi misafir edebilme

Kafe listesinde özel renkli gösterim

Kafe sahibine özel kafa üstü sembolü 

Kafe sahibine özel konuşma baloncuğu 


Sanalika Kartlarının sağladığı özellik ve ayrıcalıklar aşağıda karşılaştırmalı olarak özetlenmiştir.

ÖzelliklerElmas KartAltın KartGümüş KartStandart
Kart Süresi
30 Gün30 Gün30 Gün
Kartın Değeri
10.000 Sanil8.000 Sanil5.000 Sanil





Tüm Sanalika Ürünlerinde İndirim
20%5%

Arkadaş Listesi
50 Arkadaş40 Arkadaş30 Arkadaş20 Arkadaş
Fısıldama Özelliği
VarVarVar
Renkli Konuşma Balonu
VarVarVar
Cep Telefonu ile Mesajlaşma
VarVarVarVar
Özel Kafaüstü Sembolü
ElmasAltınGümüş
Ekstra Kafaüstü Sembolleri
VarVarVar
Özel Efekt Kullanımı
Çok Yakında!Çok Yakında!

Diamond Club Başvuru HakkıVarVar

Lounge'lara Giriş
Çok Yakında!Çok Yakında!-
Banka Hesabı Açabilme
Çok Yakında!Çok Yakında!Çok Yakında!
Spor Salonu'na Giriş
Çok Yakında!Çok Yakında!Çok Yakında!

23 yorum:

Şahan dedi ki...

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum. İnternetin yaygınlaşmasıyla birlikte kullanıcılar çeşitli irc sitelerinde sohbet etmeye başladılar. Bu durum mobil sohbet olan ilgiyi arttırdı.

oktay dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
mert dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
tas dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
oktay dedi ki...

Gabile Mobile Akıllı telefonlarınız ile sağlamak yaparak sizlerde bu keyfi yeni tanışacağınız kişiler ile birlikte yaşayarak en güzel sohbetlere ortak olabilirsiniz.
Siirt chat odaları kendisi şehrinden sağlamak yapan kişiler ile birlikte eğlenceli ve eğlencenin odağında her vakit fiyatsız tek şeklinde sohbete katılım sağlaya bilirler.
Arkadaşlık sitelerinde sizlerde güzel ve eğlenceli vakitler geçirmek dilerseniz Gabile Mobil kanallarında her vakit yerine fiyatsız tek şeklinde chat edebilir yeni kullanıcılar ile birlikte eğlenceli ve keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

sohbetsec dedi ki...

Gabile Chat Giriş gerçekleştiren kullanıcıların henüz kolay ve basit tek şeklinde sohbete katılım sağlamaları yerine yapılan her manada görev de hudut tarif edmeyen chat siteleri bölümlerimizde , muş ve yakın bölgelerinden katılım gerçekleştiren kullanıcılar ile sizlerde tek araya gelerek sohbete kaldığınız yerden devam edinebilirsiniz.
Bedava olarak sağlamak sağlayarak sitemize her kanalda isteğinize göre hürmet ve sevgi Gabile Chat içerisin de katılım sağlaya bilirsiniz.

mert dedi ki...

Gabile Giris Mobil Sohbet odaları kanallarında kendisi şehrinizdeki kişiler ile sizlerde daha çok henüz işlek ve kalıcı tek ortamda her vakit yerine kendisi şehrinizde ki kişiler eşliğinde henüz sevgi dolu ve düzeyli tek ortamda yer alarak daha çok henüz manalı tek sohbetin içerisinde şahsınızı bularak her vakit yerine en tabii ve kalifiye tek dostluk Gabile Giris Mobil sistemlerinde yer alabilirsiniz.

tas dedi ki...

Gabile Mobil Chat Hayatınıza renk katacak olan mobil sohbet odaları kanallarında bundan sonra sizlerde her vakit yerine bay kadın arkadaşlık sitelerinde kendinize defa güzel ve içten tek bölge kurmanız da yardım eden mobil sohbet kanalımız da her vaktinden henüz güzel vakit geçireceğinizi bilmenizi isterim.
Her kullanıcıları yerine fiyatsız ve java eklentisi olmadan yarar getirecek Gabile Mobil Chat ve internet girişleri bulunmaktadır.

Unknown dedi ki...

Değişen teknolojinin nimetlerine mobil chat doğrultusunda da rastlayabiliyoruz. Gabile Chat odalari
Bütün bunlara artı olarak masaüstünden dinleyebildiğiniz mobil chat odalarına ilişik radyoyu da mobil cihazlarınızdan dinleyebiliyorsunuz.
Sizin yerine özelleştirilmiş programlar kanalıyla ya da tarayıcınızdan sağlamak sağlamış olduğunızda radyo playerı sayesinde müzik zevkiniz de kaldığı yerden devam etmektedir.
Üstelik birbirinden kalifiye yayınlarla, sevdiklerinize şarkı mükafaat etme imkanı da çıkmaktadır.
Online chat ailesi olarak sana güzide alternatifler vermek ve bu kavramda senin anlayış açısına ve derecesine sığınarak henüz basit olanını seçmek meydana gelmiştir.
Doğrusu hasılı ilerlemeyi ve öğrenmeyi her dilediğiniz takdirde sana her daim iyi tek biçimde tek konuma geldiğinizi göreceksiniz. Gabile Chat siteleri
İnsanlar hayatlarında fazlası ortamlarda birlikte oldukları dostlarıyla fazlası zaman anlaşamazl

oktay dedi ki...

Sex Chat
Beylerin bayanlarla iletişimleri kibar tek dille olmalı ısrarcı tavırlar takınılmamalı bütün ziyaretçilerimizin hep birlikte bi birlerine karsı hürmetli ve hoş görülü olmaları çift görüşmelerinizde yapan oldugunuz muhabetlerin içerigi ne olursa olsun kalifiye odalarınızdaki konuşmalarınızın kalifiye kalmasının gerektiginin bilincinde olmanız ve diger insanların bulundugu Sex Chat siteleri geneline yansıtmamanız gereklidir.

asa dedi ki...

Club Gabile Çocuğa siz güvenmiş olduğunuz yerine telefonunuzu vermiştiniz ve whatsapp üstünden konuşuyordunuz.
Bu da sizin numaranızı arkadaşına verdi ve size bişi demedi.
İkisi yan yana ve size yazıyorlar. Gabile Club
Sizin verdiğiniz cevapları birlikte okuyup, birlikte yazıyorlar ve siz durumdan bihabersiniz.

Unknown dedi ki...

Gay Sohbet siteleri Günlük olarak onlarca insan ile işimiz de yada çarşı, piyasa da surat yüze geliyoruz.
Ancak hiçbiri ile iki kelam etme şansınız olmuyor.
O nedenle cinsel hususları açma olsılığı dahi meydana çıkıyor. Gay Chat siteleri
Ülkemizde bu mevzu tek tabu olarak görülse de gerçekte herkesin gereksinim duyduğu bişi olduğunu ikna etmiş oluyoruz.

Unknown dedi ki...

Cinsel Chat Siteleri Bizde düzenek olarak bütün hazırlıklarımızı yaparak sizlere güzel anların yaşanması yerine elimizden gelen en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz.
Bunu muvaffak olan insanlardan birisi olmak istiyorsak öncelikle siteye erişmeli ve sonrasında siteye sağlamak yaparak ortamın içerisinde eğlenmeye başlayabilirsiniz.
Bunu yapar iken etrafınızda sizinle etkileşim kurmak isteyen veyahut sizin iletişime geçmek dilediğiniz insanlara ilk olarak hürmetli davranmalıyı öğrenmelisiniz. Cinsel Sohbet
Erotik Eklendi etmek günlük hayat içinde defa da basit olmayan tek detaydır.

Unknown dedi ki...

Gabile Sohbet odaları İletişimin insan yaşamı eşliğinde başlaması ve insanların gerekliliklerini adına getirmesi oldukça ehemmiyetli tek konudur.
İletişim insanlığın oluşumundan bu yana tespit edilen, gelişimini daimi sürdüren, kendini dillere ayıran ve her topluma kalifiye olan tek kuramdır. Gabile Chat siteleri
İletişim vasıtası ile günlük ihtiyaçlarımızı görebiliyor ve düşüncelerimizi başkalarına aktarabiliyoruz.

Unknown dedi ki...

Gabile Chat Odaları Oluşturmak ve bunun yerine elimizden gelenin epey yaptığımızdan güvenilir olabilirsiniz tek kaç dost düşündük ve bu siteyi Açmaya hüküm verdik.
1999 Seneninden ardından tespit edilen İrc sohbet odalari Siteleri Eskilerden defa iyidi kişiler farklı yerler yok diye tek tuk sitelerde takılılardı şimdi ise öyle değil tek sohbet odalari ve Gabile Giris Kanalında haksızlık gören Site açıyor ve bunun vasıtası ile irc sohbet odalari Ortamı Can vermiş bulunuyor

Unknown dedi ki...

Gabile sohbet Giris Bayan ve adamın karşılıklı olarak heves ve istekleri olduğunda cinsel sohbet henüz zevkli duruma gelir. Bu ya yazmak, ya sesli konuşarak ya da görünümlü şeklinde olur. Bu şekillerle insan konuşarak kendisini beğeni eder ve karşılıklı hazla tam tek doyuma ulaşılır. Sitemize gelerek karşı türden dilediğiniz kişiyle dilediğiniz fantezilerinizi paylaşabilir, sanal neşeli olabilirsiniz. Bu sohbet lerde hudut yoktur ve kalifiye mesajlaşma yolu ile yapılır. Gabile Chat Giris Tam tek saklılık içinde güvenilir tek şeklinde partnerinizle en kalifiye duygularınızı yaşayabilir

asa dedi ki...

Gabile Mobil Sohbet Karların içinde, gömleklerini de çıkararak bir pantolonla âdeta çıplak gezerler. Soğuk, sıfırın çok altında olduğu hâlde onları üşütmez. Soğuğu sevdikleri için ona seve seve dayanırlar. Hayata dayanmanın en emin çaresi de hayatı sevmektir. İnsan bir kere hayatı sevince onun bütün külfetlerine katlanır; hiçbiri ağır gelmez. Gabile Mobil Sohbet Sizi çok seven anneniz nasıl sizin yüzünüze hep gülerek bakarsa siz de hayata güler yüzle bakar, etrafınızdaki insanlara da neşe verir, hayatın bir kat daha güzelleşmesine hizmet edersiniz.

asa dedi ki...

Düzeyli, kültürlü fertler, kalitelerini girdikleri her ortamda belirlenmiş ederler ve dikkatleri üstlerine çekerler. Sanal dünyada da tıpkı realite yaşamda bulunduğu gibi düşünme biçiminiz, Gabile Mobil sohbet insanlara yaklaşım tarzınız, iyi tek dinleyici olmanızın üstünlüğü çoktur. Bu yolla kişiler size kıymet vermekte, sizinle mobil sohbet etmek yerine can atmakta ve realite yaşamda da müzakere ve arkadaşlık kurma talebi içerisinde olmaktadırlar. İstanbul mobil sohbet sitesi, bu yönden ehemmiyetli tek misyonu da adına getirmektedir. Kent mobil sohbet sitesi olan İstanbul mobil mobil sohbet sayfamızda, İstanbul ilk olarak olmak Gabile Mobil sohbet suretiyle ülkemizden ve dünyadan çoğu şahıs, gece gündüz demeden mobil sohbet girişi yapmakta,

mert dedi ki...

Dünyada ki Sohbet Siteleri ve mobil sohbet Networklerini incelerseniz, bu gün burada yapılan birçok teknolojiye halen sahip olmadıklarını görebilirsiniz. Etkin tek Solyanim mobil sohbet sitesi sahibi olmak demek, yanlızca dayanıklı tek network kurmak demek değildir. Sohbet Siteleri Görev verdiğimiz sektörün, arz ve talep balansını kişiler oluşturmaktadır

mert dedi ki...

canlı okey siteleri Bu bağlamda zar atışları önemlidir. Okey taşı açık olarak 5’erli perin en üzerine konur ve taş servisi başlatılır. Okey açıkmış olan taşın tek üst rakamdır. canlı okey siteleri Mesela açılan taş kırmızı 6 olsun, bu el boyuncu okey taşı(joker) kırmızı 7 taşıdır. Okey taşı belirleme edildikten ardından, dağıtımı yapmış futbolcu sıra ile taş servisi işlemine başlar.

oktay dedi ki...

Canlı okey oyna sitemizde tamamiyle fiyatsız tek şeklinde internete bağlı olduğunuz her kısımda okey oynayabilirsiniz. Ayrı olarak mobil uygulamamızı da indirerek, bilgisayara erişemediğiniz anlarda internete bağlı olduğunuz müddetçe mobil uygulamamızı akıllı telefon ve tabletlerinizde de oynayabilirsiniz. Böylece dilediğiniz yerde dilediğiniz lâhza okey oyunumuzu oynayabilirsiniz. Okey oynamayı seven şahıslar yerine vazgeçilmez ve hudutsuz oyun hizmeti verdiğimiz okey oynama sitemiz Sanal Okey ile classic okey oyna düğmesiyle siz de online olarak dilediğiniz yerde dilediğiniz vakit okey oynama tadını yaşayabiliyorsunuz.

oktay dedi ki...

Oynaması epey eğlenceli olan, sistemi kavradığınızda ise hâsılat olanaklarınızı arttıracak olanaklar meydana getiren bu oyun, çevrimiçi platformlardaki konumunu de günden güne sağlamlaştırabilmektedir Canlı Okey Siteleri Çoğu değişik okey opsiyonu ve farklı fırsatlar üstünden okey oynayabilir, elinizi kuvvetli tutarak değişik kazanımlara ulaşabilirsiniz. Işlek olarak karşılıklı çoğu insanla oynayacağınız okey oyna salonları, sizlerin sanal alemde gayet tesir tek oyun modeline ulaşmanızı sağlayacaktır.

oktay dedi ki...

Sohbet ücretsiz üstünden çevrimiçi olarak oynaya bileceğiniz defa oyunculu oyunlardan birisi olan okey oyunu, ilerleyen teknoloji vasıtası ile ceplerimize kadar girdi. İş yerinde okey oyna, büroda çalışırken boş vakitlerinizi geçirmek emeliyle oyun oynamak isteyen kullanıcılarımız yerine Mobil Okey Salonları sitesinde okey oynamayı tavsiye ediyoruz. Kent içi ya da Kent dışında okey oynayabileceğiniz çevrimiçi okey odalarımızda yüzlerce futbolcu sizi bekliyor. Düzenek telefon, kapsül yada bilgisayarlarınızdan basitçe sağlamak yapabilmeniz yerine tasarlanmıştır. Herhangi tek önleme olmadan okey oynayabileceksiniz.

Yorum Gönder